ZVEZDA PRESEKLA, TRI STRANCA SIGURNO IDU, A MOŽDA I SVIH PET! Crveno-beli prave veliki rez u ekipi za proleće!

    foto: Fotoilustracija/FK Crvena Zvezda
    Podeli
  • ZVEZDA PRESEKLA, TRI STRANCA SIGURNO IDU, A MOŽDA I SVIH PET! Crveno-beli prave veliki rez u ekipi za proleće!

Dolazak Dejana Stankovića na trenersku klupu, neće promeniti planove kluba, koje je rukovodstvo Crvene zvezde napravilo oko promena u igračkom kadru, a tiču se onih koji će napustiti Ljutice Bogdana.

Za sada je izvesno da će Hoze Kanjas i Žander Ribeiro Santana napustiti Zvezdu u prelaznom roku. I dok je kod Španca odluka doneta mnogo ranije, posle mečeva sa Totenhemom i Bajernom, na "precrtavanje" Brazilca uticala je katastrofalna reakcija u Pireju koja je koštala srpskog šampiona nastavka evropskog takmičenja i plasmana u Ligu Evrope.

Igranje rukom u 87. minutu, u odlučujućem meču za proleće u Evropi, kako prenosi "Žurnal", koštalo je Žandera mesta u ekipi u nastavku sezone.

Odlaskom Žandera i Kanjasa, Crvena zvezda bi smanjila kvotu na šest stranaca, ukoliko po planu Ričmond Boaći i El Fardu Ben napuste Marakanu, kao i Radživ Van La Para koji se pokazao kao veliko razočaranje od dolaska iz Čempionšipa, otvorio bi se prostor da novi trener Dejan Stanković angažuje bar još dva-tri strana igrača na određenim pozicijama.


Komentari