E, OVO JE PRAVA ZVEZDA. RUSI JESU POBEDILIM ALI... Stanković prezadovoljan izdanjem crveno-belih protiv Zenita!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • E, OVO JE PRAVA ZVEZDA. RUSI JESU POBEDILIM ALI... Stanković prezadovoljan izdanjem crveno-belih protiv Zenita!

Dejan Stanković je posle poraza svog tima od Zenita zaključio pripreme svog tima.

Crvena zvezda je izgubila u meču sa Zenitom na pripremama za novu sezonu, ali igra tima je bila dovoljno dobra da trener crveno-belih Dejan Stanković može da bude zadovoljan.

On je naglasio da je Zenit izuzetno kvalitetna ekipa i da je njegov tim protiv izuzetno jakog protivnika uspeo da bude odličan rival uprkos tome što je nekoliko igrača odmaralo.

"Bila je ovo uspešna provera, videli ste i sami jaku i ponosnu Crvenu zvezdu od prvog momenta. Nema veze što smo igrali protiv skuplje ekipe na tržištu i to maltene kod njih kući, izašli smo visoko, hrabro i u prvom poluvremenu imali domnaciju u igri, posed, šanse i dobar pritisak na njihovu zadnju liniju. Iz toga smo dobili dve, tri kontre, ali to nije strašno. U drugom poluvremenu smo jeftino primili golove i sigurno da je moglo bolje, ali i gore, u svakom smislu te reči. Uspeo sam da odmorim neke igrače, pojedincima da dam šansu i ubedili su me mnogo dobro. Zvezda ima dobar i jak tim, očekuje nas mnogo utakmica na tri fronta i bitno je imati kvalitetne momke i igrače", počeo je Stanković.

Sezona počinje uskoro,duelom sa Radničkim 10. jula u 20 časova. Protiv Nišlija će se otvoriti sezona, a tim je spreman za taj meč.

"Spremni smo za početak, jer znamo kako smo i zašto smo radili ovako jako. Neću da se ponavljam, ali 35 utakmica do 13. novembra je mnogo i trebaće nam i snage i moći i strpljenja, kako fizičkog, tako i mentalnog da to sve spakujemo u komplet pobeda, dostignuća i ciljeva koji su ogromni za Crvenu zvezdu. Nećemo o tome da li su realni ciljevi, ali gledaćemo da izvučemo maksimum iz nas, damo sve od sebe i da svaki navijač bude ponosan na Zvezdu", dodao je Stanković.

Što se tiče kompletnih priprema šef struke crveno-belih je prezadovoljan učinjenim i smatra da je ekipa više nego spremna za pohod na nove titule i na Ligu šampiona!

"Fenomenalni su utisci, sam dolazak, stadion, ambijent, protivnik koji je mnogo kvalitetan. Drago mi je zbog momaka što smo ušli u takmičenje već, jer je ovo bila baš takva utakmica - takmičarska, protiv mnogo kvalitegno protivnika. Bili smo mnogo dobri, jaki, u svakog segmentu i možda je na kraju falilo kocentracije i snage. Mi 10. jula krećemo u novi put koji ćemo gledati da bude onaj pravi - Zvezdin. Nadam se i što većem broju navijača na utakmici protiv Radničkog, bio bih presrećan da ispune tribine, ovi momci to zaslužuju", podvukao je Stanković.

Mondo

Komentari