STANKOVIĆ JASAN, TERZIĆ DOBIO SPISAK IGRAČA KOJE DEKI HOĆE! Imena su brutalna, ali da li i realna...

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • STANKOVIĆ JASAN, TERZIĆ DOBIO SPISAK IGRAČA KOJE DEKI HOĆE! Imena su brutalna, ali da li i realna...

Iako aktuelna sezona još uvek nije okončana, na našem najvećem stadionu užurbano rade na pitanju pojačanja za predstojeću sezonu.

Prethodnih nedelja, po medijima se spekulisalo o raznim imenima koji su figurirali kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde.

Na tom spisku, koji se ipak može tumačiti kao plod mašte i želje samih pristalica aktuelnog šampiona, našla su se različita imena, ali kako se saznaje iz krugova bliskim samom klubu iz Ljutice Bogdana, trener Crvene zvezde Dejan Stanković je sportskom sektoru kluba uputio listu sa imenima četvorice fudbalera.

Kako strateg crveno-belih smatra, navedeni fudbaleri bi svakako predstavljali velika pojačanja, a istovremeno bi "garantovali" i uspeh na međunarodnoj sceni koja je u ovom momentu prioritet kluba.

Prioritet je dovođenje navalnog igrača, a crveno-beli bi rado u svojim redovima videli ruskog reprezentativca i aktuelnog fudbalera Zenita Artjoma Dzjubu. Drugi na listi je fudbaler Šerifa iz Tiraspolja, Ganijac Edmund Ado.

Istovremeno, želja svih na beogradskoj "Marakani" je da konačno u crveno-belm dresu vide Lazara Ranđelovića, dok bi eventualan povratak Nemanje Radonjića svakako oduševio sve navijače kojima crveno-bela boja leži na srcu.

Ostaje nama da sačekamo i vidimo koje od navedenih pojačanje i jeste realno da od leta ponese opremu sa grbom Crvene zvezde.

Republika

Komentari