DEKI POTPISAO, DELIJE SAD ČEKAJU PRIJU, DRAGOVIĆA, KOLAROVA, KRSTIČIĆA... Zvezda završila glavni posao, sad se okreće...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • DEKI POTPISAO, DELIJE SAD ČEKAJU PRIJU, DRAGOVIĆA, KOLAROVA, KRSTIČIĆA... Zvezda završila glavni posao, sad se okreće...

Dejan Stanković je potpisao do 2024. godine Zadovoljna je uprava, navijači i sam šef stručnog štaba zbog nastavka saradnje. Ovo je svojevrsna nagrada za 42-godišnjeg stručnjaka zbog odličnih rezultata koje su postigli crveno-beli u ovoj sezoni.

- Osećam se jako ponosno, ali ovo ne bih mogao da uradim sam. Moralo je mnogo kockica da se složi. Pre svega moram da se zahvalim klubu na šansi, potom strpljenju kada sam ja u pitanju. Ne bih uspeo bez zlatnih momaka i stručnog štaba, bez medicinskog tima. Mnogo toga smo prošli tokom ovih godinu i po dana. Bez svih koje sam nabrojao, ovaj produžetak ne bi bio ovako lep - rekao je Stanković.

Deliije posle potpisa Dekija najviše interesuju moguća pojačanja - Nenad Krstičić, Aleksandr Prijović i Aleksandr Kolarov.

- Ne znam šta bih rekao i odgovorio. To su vrlo važne operacije u fudbalu. Pričamo o ozbiljnim momcima, vrhunskim igračima i ozbiljnim platama. Za sada sam zadovoljan ovim što imam, gledaćemo da svi ostanu. Meni ne trebaju imena, nego ljudi i fudbaleri. Biće mi potrebni momci koji znaju da iznesu pritisak - zaključio je Stanković.

Stanković se osvrnuo i na to kako su tekli pregovori sa Zvezdom?

- Lepo je pregovarati sa Zvezdom. To mora da se završi na obostrano zadovoljstvo. Obe strane su želele da se saradnja nastavi. Nije tu bilo nekih začkoljica i problema. U par dana smo sve završili.

Zajedno sa njim u klubu će ostati i njegov stručni štab. O finansijskim detaljima nije želeo da govori.

- Da se malo našalim i kažem da me novac neće pokvariti.

Ukoliko bi se desilo da trener crveno-belih odradi ugovor do kraja postao bi najdugovečniji strateg Zvezde u novijoj istoriji.

- Ne bih potpisivao da ne mislim da radim dugo u Zvezdi. Ali ja sam realista. U fudbalu može svašta da se desi. Nema novca koji bi me ostavio u Zvezdi, ako ne vidim da postoji projekat. Isto tako ne postoji novac koji bi me odvukao od Zvezde. Logično je bilo da neko prepozna sve ono što smo radili.

Dotakao se interesovanja Sampdorije.

- Bilo bi čudno da neko nije primetio šta smo sve uradili. I ja i klub. Radili smo na pravljenju igre, rezultatima... Uvek prija kada se neko interesuje. Ali to je sada iza nas.

Mediji/Teleks.info




Komentari