STANKOVIĆ: MI SMO ŠAMPIONI, nismo zaboravili da igramo fudbal! STANOJEVIĆ: ZVEZDA JE ZASLUŽILA POBEDU, igrali smo baš loše...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • STANKOVIĆ: MI SMO ŠAMPIONI, nismo zaboravili da igramo fudbal! STANOJEVIĆ: ZVEZDA JE ZASLUŽILA POBEDU, igrali smo baš loše...

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, pohvalio je ekipu posle pobede nad Partizanom u 166. "večitom" derbiju.

Crvena zvezda je sa 2:0 savladala Partizan u 166. "večitom" derbiju i potpuno se vratila u šampionsku trku.

"Ovo je bila jako bitna utakmica, jedna od mnogih koje je Zvezda iodigrala, i jedna od mnogih koje će odigrati. Spremili smo se, verovao sam u pobedu i momci su odradili posao za deset... Možda se ne vidi golim okom, ali ima tu mnogo detalja i sitnica, odradili su sve odlično", rekao je Stanković nakon meča.

On je rekao da će pobeda u derbiju mnogo značiti ekipi za nastavak sezone.

"Ova pobeda dosta znači za samopouzdanje. Mi smo šampioni, nismo zaboravili da igramo fudbal... Nećemo odustajati i svaku sledeću utakmicu gledamo kao finale", rekao je Stanković.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, nije bio zadovoljan izdanjem ekipe u 166. "večitom" derbiju.

Crvena zvezda je odnela pobedu u 166. "večitom" derbiju, pošto je sa 2:0 savladala crno-bele.

"Baš smo bili loši, nismo imali intenzitet... I ja sam loše odabrao ekipu, pogrešio sam što nisam stavio svežije igrače. Derbi, kao i svaki, možda nije bio lep za oko... Žao mi je navijača, bila je sjajna atmosfera. Čestitam Zvezdi na potpuno zasluženoj pobedi", rekao je Aleksandar Stanojević nakon meča.

Partizan je u drugom poluvremenu krenuo odlučnije ka golu rivala, ali nije mogao do gola.

"Napadali smo, bili smo bolji, ali nismo stvarali šanse... Želeli smo, bili smo odlučiji, ali protivnik nam nije dozvolio. U drugo poluvreme smo ušli sa velikim minusom", ocenio je Stanojević.

On je rekao da ovaj poraz nije prijatan, ali da ne komplikuje situaciju.

"Nisam srećan što smo izgubili, ali sam srećan što i dalje sami odlučujemo. Na početku su nas otpisali, a sada smo na 'plus dva'. Srećan sam što smo akteri jedne lepe priče - rasprodat je stadion, bile su pune tribine. Dugo je prvenstvo, ima još mnogo da se igra. Sve zavisi od nas", rekao je Stanojević.

RTS

Komentari