BRAVO! STANOJE POKAZAO KOLIKO POŠTUJE ZVEZDU I ONO ŠTO STANKOVIĆ RADI! Veličine kao što je Pižon moraju se poštovati!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • BRAVO! STANOJE POKAZAO KOLIKO POŠTUJE ZVEZDU I ONO ŠTO STANKOVIĆ RADI! Veličine kao što je Pižon moraju se poštovati!

Fudbaleri Partizana u sredu (16.15) igraju u Nišu protiv Dubočice osminu finala Kupa Srbije. Tim povodom, trener Aleksandar Stanojević je govorio o brojnim zanimljivim temama vezanim za crno-bele, ali je bio upitan i o dešavanjima u taboru večitog rivala Crvene zvezde.

Na pitanje kako gleda na odluku da u stručni štab Dejana Stankovića stigne nekadašnji trener crveno-belih Vladimir Petrović Pižon i bude angažovan na individualnom radu sa mladim igračima, kao i kako te stvari funkcionišu u Partizanu, Stanojević je imao jasan odgovor.

– Mi smo naučeni ovde da respektujemo veličine kao što je Pižon, ako na njega mislite. Šta reći o njemu, legendi. Dobro znam kako radi individualno, kako pokazuje stvari igračima i kad je bio mlađi i stariji, sa istim žarom – počeo je trener Partizana.

Nastavio je strateg crno-belih…

– To je sigurno jedan benefit za sve njih. Izuzetno poštujem taj način funkcionisanja. Mi radimo na jedan drugačiji način, sa istim stvarima, radimo individualno sa mlađim igračima koji dođu ovde. Postoje momci koji su zaduženi za individualni i grupni rad, rade im se prethodne analize, tehničko-taktičke. Mi to radimo, ali kod nas to ne radi takva legenda, pa zato nema tog publiciteta. Sigurno da takve ličnosti mogu da vam pomognu – objasnio je Stanojević.

Maxbetsport

Komentari