DA LI JE OVO KRAK STOJKETOVE CRNO-BELE ERE! PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA STOJKOVIĆA! U Humsku u stiže već u januaru!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • DA LI JE OVO KRAK STOJKETOVE CRNO-BELE ERE! PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA STOJKOVIĆA! U Humsku u stiže već u januaru!

je mnogo dao Partizanu, Jedna greška u Hagu ne može da baci mrlju na sjajnu karijeru bivšeg reprezentativca Vladimira Stojkovića. Ipak, uprava crno-belih već u januarskom prelaznom roku pokušaće da dovede golmana koji će u jednom trenutku naslediti Stojkovića. “Mozzartsport” saznaje da je izbor pao na Marka Ilića, golmana Voždovca i mladog reprezentativca Srbije koji je poznat kao specijalista za odbranu penala. Na 45 utakmica koliko je sakupio u Superligi Srbije od 13 penala odbranio je čak šest.

Čuvar mreže Voždovca (koji ima ugovor do juna 20121) privukao je pažnju ljudi iz Partizana i proces realizacije transfera je već krenuo. Doduše, neformalno, ali se u fudbalskim krugovima može čuti kako na Topčiderskom brdu vide 21-godišnjeg Ilića kao rešenje na duge staze. Pogotovo što je reč o mladom reprezentativcu i što je ispred njega prostor za značajan napredak. / RAS SRBIJA

Ilić je dete Vojvodine, ali kako nije dobio šansu u Novom Sadu pored neprikosnovenog Emila Rockova odlučio je da, posle sezone na pozajmicu u Proleteru, avgusta 2018. pređe u Voždovac i za sezonu i po u dresu Zmajeva postao jedan od boljih mladih golmana na superligaškog sceni.

Partizan osim Stojkovića pod ugovorom ima i Nemanju Stevanovića, Filipa Kljajića i Aleksandra Popovića

Blic

Komentari