GROBARI NA NOGAMA, ŠTA ĆE BITI SA STOJKETOM! PARTIZAN BLIZU ODLUKE O RASTANKU SA GOLMANOM, Ilijev tvrdi da to nije tačno?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GROBARI NA NOGAMA, ŠTA ĆE BITI SA STOJKETOM! PARTIZAN BLIZU ODLUKE O RASTANKU SA GOLMANOM, Ilijev tvrdi da to nije tačno?!

Vladimir Stojković najverovatnije neće dobiti novi ugovor u Partizanu, nakon što mu postojeći istekne poslednjeg dana 2021. godine. Golman crno-belih ušao je u poslednjih šest meseci ugovorne obaveze sa klubom i čini se da će se tu saradnja između dve strane i završiti.

Čelnici Partizana doneli su odluku da rasterete budžet i oslobode se svih fudbalera koji imaju godišnja primanja od 400.000 do 500.000 evra i više. U tu grupu pored Bibarsa Natha, Sejdube Sume, Lazara Markovića, Saše Zdjelara, Aleksandra Ščekića, Milana Smiljanića spada i Vladimir Stojković.

Vladimir Stojković će za dva meseca napuniti 38 godina, što jasno ukazuje da je fudbalski veteran. Procena struke u Humskoj je da šansu među stativama treba dati mlađima. Konkretno Aleksandru Popoviću (21), momku koji je stasao u omladinskoj školi crno-belih i koji je imao poverenje bivšeg šefa Save Miloševića. Tu je i prekaljeni Nemanja Stevanović (29) koji je celu polusezonu bio povređen.

Vladimir Stojković u dva navrata nosio je dres Partizana. Prvi put stigao je u Humsku u leto 2010. kada je njegov dolazak, kao momka koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, izazvao velike turbulencije u domaćem fudbalu, koje nažalost nisu splasnule ni do danas. Drugi put, dres Partizana zadužio je 2017. kada se vratio posle epozoda u Ergotelisu, Makabiju iz Haife i Notingem Forestu.

Sada je sve na sportskom sektoru Partizana, tačnije treneru Aleksandru Stanojeviću i Ivici Ilievu, odnosno čelnicima kluba Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuri. Vladimir Stojković je svakako raspoložen za nastavak saradnje, pa je uprava kluba na potezu.

S druge strane, nezvanični sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev tvrdi kako nisu tačne glasine da će iskusni čuvar mreže napustiti Partizan.Nezvanični sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev tvrdi kako nisu tačne glasine da će iskusni čuvar mreže napustiti Partizan.

- Vladimir Stojković je pod ugovorom sa Partizanom do decembra i nije mi jasno zbog čega se poteže pitanje ostaje li u Partizanu. Naravno da ostaje, tu je sa nama, a kad dođe vreme, razgovaraćemo s njim, kao što razgovaramo sa svim igračima - rekao je Iliev za Informer.

Mediji

Komentari