ILIJEV BAŠ OPTIMISTA, OVO MOŽE DA BUDE NAJJAČI TIM KOJI JE PARTIZAN IMAO... Majstore, hajde da ih vidimo, pa...

    foto: Prtintskrin
    Podeli
  • ILIJEV BAŠ OPTIMISTA, OVO MOŽE DA BUDE NAJJAČI TIM KOJI JE PARTIZAN IMAO... Majstore, hajde da ih vidimo, pa...

Na zvaničnom predstavljanju Fusenija Dijabatea, medijima se obratio i Ilica Iliev, koji je istakao da je veoma zadovoljan kako se ekipa “skockala” i da su svi u klubu vredno radili kako bi ekipa bila kompletirana što pre.

– Izuzetno sam zadovoljan što smo gotovo završili prelazni rok, a on tek da je počeo u Evropi, ne sećam se da je jedan klub završio prelazni rok, a da sezona nije ni počela. Znali smo da nas čeka pakleno leto, da imamo malo vremena, ali krenuli smo jako i uspeli da kompletiramo ono najjače što nam treba – rekao je Iliev.

Zatim se sportski direktor crno-belih osvrnuo i na Dijabatea, za koga se nada da će u perspektivi postati jedan od najboljih stranaca koje je Partizan imao.

– Ja ga zovem 30 sekundi igrač, on zna, to je mala šala, objasnio sam mu šta znači, a to je da očekujemo mnogo, da bude jedan od najboljih stranih igrača i u perspektivi da bude jedan od najboljih koji je ikada igrao u našem klubu. Sve pozicije koje su nam bile kritične prošle sezone, verujem da smo uspeli da pojačamo. Ne bih se vodio procentima, ali verujem da ovo može da bude jedan od najboljih timova koje je Partizan imao dugo vremena unazad.

Objasnio je Iliev da je dolazak Dijabatea realizovan uz veliku pomoć i saradnju sa turskim Trabzonom, kao i da li je zaista završen prelazni rok za Partizan.

– Hvala na pitanju, ali nisam završio ono što sam hteo na početku, a to je da se zahvalim ljudima iz Trabzona, nejasno je i u turskim klubovima kada se saznalo za njegov dogovor, kako smo uspeli da napravimo dogovor sa Trabzonom i kako je ovakav igrač došao u Srbiju. Još jednom hvala ljudima iz Trabzona, čestitao bih im na tituli, ta reputacija Partizana i odnos klubova prema nama me čini jako ponosnim. Svaki sledeći dolazak će biti uslovljen eventualnim odlaskom, popunjeni smo na svim pozicijama i sa Dijabateom smo završili taj posao.

Iliev je zamoljen da objasni detalje transfera i da li je Partizan platio obeštećenje.

– Mislim da je to poslovna tajna, ali Partizan je napravio spektakularan posao. On je imao ugovor sa Trabzonom i samo zbog odnosa dva kluba, koji su podignuti na fantastičan nivo, došlo je do ovakvog transfera – zakjljučio je Ivica Iliev.

Maxbetsport


Komentari