DRAMA U HUMSKOJ, RIKARDO SE SRUŠIO NA TRENINGU! Stanojević otkrio zašto napadač nije igrao! SAMO DA SVE BUDE KAKO TREBA!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • DRAMA U HUMSKOJ, RIKARDO SE SRUŠIO NA TRENINGU! Stanojević otkrio zašto napadač nije igrao! SAMO DA SVE BUDE KAKO TREBA!

Rikarda Gomeša na opšte niznenađenje nije bilo u startnoj postavi Partizana protiv Anortozisa u utakmici koja je crno-belima donela mesto u prolećnom delu Lige konferencija. Najboljeg strtelca tima iz Humske nije bilo ni na klupi što je u prvi mah sve zabrinulu.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević otkrio je po završetku utakmice da je napadač Partizana propisno uplašio sve prisutne na poslednjem treningu pred utakmicu.

Prvobitna informacija koju su iz Humske saopštoli bila je da je Rikardo osetio malaksalost, zbog čega nije bio u ekipi. Ipak, Stanojević je otkrio da je situacija bila znatno strašnija:

- Rikardo se srušio na treningu. Bila je izuzetno loša situacija, jedna velika zabrinuta sa naše strane. Fudbalski, Milovanović se pokazao, to nije problem. Nije nas poremetilo sa fudbalske strane, već nas je zabrinulo - otkrio je Stanojević.

Podsećamo, Partizan je u utakmici protiv Anortozisa došao do remija, 1:1, čime je obezbeđen prolaz u nokaut fazu Lige konferencija i nastup u ovom takmičenju na proleće.

SD

Komentari