GROBARI NA NOGAMA, TURCI IM KRADU STANOJA! Pare nisu problem, ali da li klub zadovoljava ambicije trenera Partizana?!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • GROBARI NA NOGAMA, TURCI IM KRADU STANOJA! Pare nisu problem, ali da li klub zadovoljava ambicije trenera Partizana?!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević fantastično je počeo sezonu, crno-belima ide odlično na svim frontovima, a tim ima i rezultate i igru. Izgleda da to nije promaklo ni drugim klubovima.

Vesti iz Turske navode da je Geztepe već kontaktirao trenera Partizana i obavio prvu rundu pregovora.

Tim iz sredine tabele turske Superlige, popularni “standardni prvoligaš”. To je ekipa koja je prvu i jedinu titulu osvojila pre više od 70 godina, a poslednji trofej pre više od 50. Nema nikakve šanse da se bori za titulu, a u prva tri kola ove sezone osvojio je samo dva boda.

Zašto bi onda Stanojević išao tamo kada će s Partizanom igrati Ligu konferencija, a ekipa je u prvenstvu ubedljivo prva? Novac, naravno.

Ipak, daleko je to od gotovog. Tim povodom oglasio se i Ivica Iliev, čovek koji obavlja funkciju sportskog direktora po svemu sem po nazivu funkcije.

– Nije to za Saleta! On je top trener i verujem da će sa Partizanom napraviti veliki rezultat – rekao je za Kurir Ivica Iliev.

Turski klub je posle slabog početka sezone otpustio trenera Unala Karamana, nakon čega je uticajni turski novinar Jagiz Sabundžoglu najavio Stanojevića

Komentari