HOĆE LI POZIV ZA ORLOVE STIĆI NA VREME! SRBIN U TRI DANA MATIRAO INTER I ROMU, igra štopera, daje golove velikanima, a nije ni blizu reprezentacije!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HOĆE LI POZIV ZA ORLOVE STIĆI NA VREME! SRBIN U TRI DANA MATIRAO INTER I ROMU, igra štopera, daje golove velikanima, a nije ni blizu reprezentacije!

Krotone deluje već prežaljeno i kao siguran putnik u Seriju B sledeće sezone, ali teško da će se tamo sa ovom ekipom naći i Vladimir Golemić.

Defanzivac iz Kruševca igra impresivnu sezonu u Seriji A, a sada je u tri dana uspeo da postigne golove protiv dva velikana italiajnskog fudbala.

Prvo je postigao gol sa bele tačke protiv Intera, koji doduše nije pomogao da Krotone ne doživi veliki poraz. Samo tri dana kasnije dao je gol Romi u porazu svog tima 3:1.

Posle kornera je bio najviši u skoku i pospremio je loptu u mrežu tima sa "Olimpika". Tako je ovaj 192 centimetra visoki Kruševljanin potvrdio sjajnu formu u Seriji A ove sezone.

Ipak, za Romu su pobedu osigurali Borha Majoral sa dva pogotka i Henrik Mkitarijan golom sa bele tačke.

Iskusni štoper ima 29 godina i prve profesionalne fudbalske korake imao je u Sloveniji, a posle je nastupao u Nemačkoj za drugi tim Kotbusa. Posle povratka u Šampion iz Celja konačno je došao u srpski fudbal, gde je dve sezone nosio dres Mladosti iz Lučana.

Sjajne igre tu su ga odvele u Švajcarsku gde je nastupao za Čijaso i Lugano, a potom je 2018. godine stigao u Krotone. Sada je jedan od najboljih igrača "fenjeraša" u Seriji A.

Do sada Golemić nije bio na radaru reprezentacije Srbije, ali je možda vreme da se i njemu da šansa u dresu nacionalnog tima?

Mondo

Komentari