HOĆE LI STANOJE REAGOVATI, PARTIZANU BRUTALNO POJAČANJE NADOHVAT RUKE! Najbolje u svemu je što je slobodan igrač!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • HOĆE LI STANOJE REAGOVATI, PARTIZANU BRUTALNO POJAČANJE NADOHVAT RUKE! Najbolje u svemu je što je slobodan igrač!

Fudbalski klub Partizan ostvario je pobede u prva dva kola UEFA Lige konferencija i na dobrom je putu da obezbedi evropsko proleće, a ukoliko se to ostvari crno-beli bi mogli da dobiju fantastično pojačanje.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i vezista Partizana Ljubomir Fejsa postao je slobodan igrač pošto je raskinuo saradnju sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije, a to je potvrdio objavom na svom Instagram nalogu.

- Vreme je da se oprostim od vas koji ste me podržavali od prvog dana. Veliko hvala navijačima Al Ahlija što su mi ulepšali život u Saudijskoj Arabiji, bilo je lepo, ali nažalost neke stvari su bile ispod profesionalnog nivoa na koji sam navikao. Želim da se Al Ahli vrati tamo gde mu je mesto - na vrh tabele. Hvala vam svima na divnim porukama, sve sam ih video. Možda me put vrati u Arabiju, zemlju u kojoj sam se osećao prijatno i lepo. Srećno Al Ahli, sada je vreme za nove izazove - napisao je Fejsa na Instagramu.

Fejsa ima 33 godine i još dovoljno fudbala u nogama i sigurno bi bio od velike pomoći Partizanu koji bi mogao u zimskom prelaznom roku da pokuša i vrati svog nekadašnjeg vezistu koji je tri sezone proveo u Humskoj. Iz Partizana nisu ni krili da traže vezistu, a nedavno jena probi bio i fudbaler iz Gane koji međutim nije zadovoljio.

SD

Komentari