FEJSA I STOJANOVIĆ U PARTIZANU, AKO IH STANOJE DOBIJE SVE SEM TITULE JE NEUSPEH! Crno-beli na pragu dva brutalna pojačanja!

    foto: Fotoilustracija/FK Partizan
    Podeli
  • FEJSA I STOJANOVIĆ U PARTIZANU, AKO IH STANOJE DOBIJE SVE SEM TITULE JE NEUSPEH! Crno-beli na pragu dva brutalna pojačanja!

U Partizanu ne sede skrštenih ruku, pa se uveliko radi na dovođenju pojačanja, sa kojim bi crno-beli na proleće odbranio trenutnu poziciju i posle četiri sezone vratio titulu u Humsku.

Na poslednjem obraćanju novinarima, pred odlazak na odmor, trener Parnog valjka Aleksandar Stanojević kao prioritete u prelaznom roku najavio je pojačanja na pozicijama zadnjeg veznog.

- Potreban nam je defanzivni zadnji vezni. Gledali smo četvoricu, petoricu, pratili i pregovarali. Vi uvek možete da dovedte dobre igrače. Naravno da gledate i iz domaćeg šampionata, ali i iz inostranstva. Ja sam neko ko ne voli da gomila strance, da ih imamo pet ili šest, ako ne mogu da nam donesu razliku - rekao je tada šef Partizanove struke.

Očekuje se, međutim, da ne bude prevelikih promena u igračkom kadru, jer se po pravilu, tim koji dobija ne menja.

Što se tiče dolazaka, kako saznaje "Kurir", prvi na listi želja je Ljubomir Fejsa (33), bivši fudbaler Partizana koji je imao priliku da sarađuje sa trenerom Stanojevićem u sezoni 2010/2011. kada je klub iz Humske izborio prolaz u grupnu fazu Lige šampiona i igrao protiv Šahtjora, Arsenala i Brage, izgubivši svih šest mečeva.

Nekadašnji igrač Benfike je slobodan od oktobra, kada je zvanično raskinuo ugovor sa saudijskim klubom Al Ahlijem.

Kada je reč o drugom potencijalnom novajliji, to je Partizanovo dete Luka Stojanović (29). On je prošao kompletnu omladinsku školu crno-belih, a ofanzivac je slobodan ove zime, jer je nedavno raskinuo saradnju sa Čikago Fajerima, a dok je iz Humske otišao sa samo 18 godina, kada je potpisao za Sporting iz Lisabona.

Ostaje da se vidi da li će crno-beli uspeti u nameri da vrate bivše igrače u svoje jato. U tom slučaju bi i želja trenera Aleksandra Stanojevića izrečena na brifingu sa novinarima bila ispunjena

SD/Kurir

Komentari