HOĆE LI ZVEZDA I PARTIZAN ISKORISTITI PRILIKU, ILI ĆE IM SRPSKI BESER OTETI RIJEKA?! Sava Aranđel Čestić raskinuo sa Kelnom!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • HOĆE LI ZVEZDA I PARTIZAN ISKORISTITI PRILIKU, ILI ĆE IM SRPSKI BESER OTETI RIJEKA?! Sava Aranđel Čestić raskinuo sa Kelnom!

Sava Aranđel Čestić, mladi reprezentativac Srbije, za Božić 7. januara raskinuo je ugovor sa Kelnom. Visoki i snažni defanzivac sada je slobodan u izboru sredine.

Navodno je Rijeka, prvoligaš iz Hrvatske, odmah kontaktirala defanzivca, jer su skauti tog kluba u njemu videli ogroman potencijal. Sava Aranđel Čestić (20) pored pasoša Srbije ima i pasoš Nemačke jer je rođen u Ofenbahu, pa je to još jedan vid olakšanja za njega kada je potencijalni transfer u pitanju.

Srpski klubovi Crvena zvezda i Partizan mogli bi da reaguju ove zime i privole Savu Aranđela Čestića da zaigra u Superligi. I jednima i drugima dobro bi došao tako mlad i kvalitetan štoper, a sasvim je izvesno da bi Čestiću odgovaralo da dobija iskustvo u zemlji svojih roditelja.

Sava Aranđel Čestić je nedavno u izjavi za Kurir rekao da su njegovi roditelji poreklom iz Rume i da često dolazi u Srem i Srbiju.

Kurir

Komentari