ZVEZDI I PARTIZANU NIJE VALAJO, A BRŽI JE OD MBAPEA I BOLTA! Birmančević u Malmeu za milion evra!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDI I PARTIZANU NIJE VALAJO, A BRŽI JE OD MBAPEA I BOLTA! Birmančević u Malmeu za milion evra!

Ofanzivni vezista Čukaričkog Veljko Birmančević novi je igrač švedskog šampiona Malmea koji je na svom zvaničnom sajtu objavio da je "kupovao" na Banovom brdu!

Čuka je na ime ovog transfera dobila milion evra i određene procente, dok će se Birmančević novim saigračima priključiti sledeće sedmice. Dakle, Čuka ove zime iza sebe ima još jedan sjajan posao, pošto su već prodali Dimitrija Kamenovića u Lacio za tri miliona.

- Veoma sam srećan što sam napravio ovaj veliki korak u mojoj karijeri i ne mogu da dočekam da zaigram za Malme. Malme je klub sa velikom istorijom i odmah sam hteo da postanem njihov igrač - rekao je Birmančević za sajt Malmea:

- Brz sam sa loptom, volim da izazovem moje protivnike i mogu da izvodim i penale i slobodne udarce. Ima mnogo toga u mojoj igri.

Birmančević je za Čuku ove sezone zabeležio 11 golova i šest asistencija, a nedavno je debitovao i za reprezentaciju Srbije na onoj turneji.

Bio je i na meti Crvene zvezde, ali je transfer stopiran zbog toga što je Birmančević ponikao u školi Partizana. Mada sam fudbaler nije krio da navija za crveno-bele.

Novosti

Komentari