ZVEZDA OPET DOVODI PARTIZANOVO DETE, POREDE GA SA RADONJIĆEM! Sada iga za Čukarički i jedan je od najboljih fudbalera Superlige!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA OPET DOVODI PARTIZANOVO DETE, POREDE GA SA RADONJIĆEM! Sada iga za Čukarički i jedan je od najboljih fudbalera Superlige!

Fudbaler Čukaričkog i igrač koji je prošao školu Partizana, Veljko Birmančević, prema pisanju "Mozzart sporta" jedna je od želja čelnika Crvene zvezde u predstojećem zimskom prelaznom roku. Za ovaj transfer Zvezda je spremna da plati 500 hiljada evra za kupovinu ovog talentovanog igrača.

Birmančević ima 21 godinu i dete je Partizana, ali se afirmisao u dresu Čukaričkog. Na Marakani u Birmančeviću vide novog Nemanju Radonjića, pošto imaju sličan fudbalski razvojni put.

Birmančević je u prvom timu crno-belih debitovao kod Ivana Tomića u zimu 2016. godine na pripremama na Kipru. U Humskoj su tada polagali velike nade u Birmančevića. Usledila je pozajmica u Rad, a kasnije i u Čukarički gde se potpuno igrački afirmisao. Zablistao je od letošnjeg dolaska Aleksandra Veselinovića na klupu Brđana i postao jedan od najvažnijih igrača Čaukričkog. U dosadašnjem delu sezone je na 21 utakmici postigao dva gola i upisao šest asistencija, a sa 157 uspešnih driblinga u 17 prvenstvenih utakmica je najuspešniji igrač Superlige u ovoj statističkoj kategoriji

SD

Komentari