JOJIĆ ODJAVIO STANOJA, NIŠTA OD POVRATKA U PARTIZAN! Miloš planira da se vrati u Bundesligu, a ako ne uspe da ostane u Turskoj!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOJIĆ ODJAVIO STANOJA, NIŠTA OD POVRATKA U PARTIZAN! Miloš planira da se vrati u Bundesligu, a ako ne uspe da ostane u Turskoj!

Od trenutka kada je Aleksandar Stanojević imenovan za trenera Partizana pojavio se maltene spisak igrača koji su potencijalna pojačanja, a među njima je i Miloš Jojić koji bi se tako vratio u Humsku posle šest godina. Ipak, kako stvari trenutno stoje, Jojić će se teško vratit u Humsku, piše ''Sportski žurnal''.

Jojiću nije prioritet povratak u Partizan, već bi se radije vratio u Nemačku gde je nosio dres Borusije Dortmund i Kelna. Proteklu polusezonu je Jojić kao igrač Bašahšehira bio pozajmljen austrijskom Volfsbergeru, a Turci očigledno ne računaju na njega.

Pored toga, problem su i visoka Jojićeva primanja, a on trenutno ima nekoliko ponuda od neimenovanih nemačkih klubova i teško je verovati da Partizan može da parira na finansijskom planu, pa njegov povratak među crno-bele zaista deluje kao nemoguća misija.

Espresso.rs

Komentari