STANOJE POJAČAVA PARTIZAN, NAŠAO I NEKOG KO KREIRATI I DAVATI GOLOVE: Ofanzivac stiže u Humsku, a još je i bonus igrač!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STANOJE POJAČAVA PARTIZAN, NAŠAO I NEKOG KO KREIRATI I DAVATI GOLOVE: Ofanzivac stiže u Humsku, a još je i bonus igrač!

Nekoliko imena našlo se na spisku potencijalnih pojačanja Partizana u prelaznom roku.

Obzirom da je defanzivni red bio slabija karika u timu Aleksandra Stanojevića, na listi mogućih novajlija pominjali su se Partizanov đak u Metalcu Jovan Vlalukin, kao i štoper TSC-a Bojan Balaž.

Sada su u Humskoj počeli da razmatraju opcije i u ofanzivi, a još jedan igrač koga bi crno-beli voleli da vide u svojim redovima je "desetka" Zemuna Nikola Ristović.

Kako piše "Mozzartsport", Parni valjak je i letos bio zainteresovan za polaznika omladinske škole Gornjovarošana iz "klase 2001".

Tokom više kontrolnih susreta, imala je struka kluba iz Humske da se uveri u kvalitete Ristovića, posle čega je dogovoreno da se, kad je već zanimljiv, njegove partije u završnici kalendarske godine isprate i, ako ispuni stroge kriterijume, krene u realizaciju posla.

U prilog Parnom valjku ide što je Ristović rođen 19. januara 2001. godine, što znači da bi imao pravo da još dva takmičarska ciklusa bude korišćen kao bonus, što je bio jedan od većih problema u prethodnom periodu za stručni štab.

Osim toga, kako se može čuti, angažman talentovanog organizatora igre bio bi vrlo povoljan. Navodno bi došao bez obeštećenja, u zamenu za procente od dalje prodaje, čime bi oba kluba profitirala. Zemun, jer bi mogao da računa na zaradu, samo ako se ofanzivac potvrdi na elitnoj sceni, a Partizan tako što bi igrača na kog bi mogao da računa duži vremenski period.

Podsetimo, Nikola Ristović se sa desetkom na poleđini dresa nametnuo kod trenera Milana Ristića, svojevremeno trenera u mlađim selekcijama Partizana, upisavši 13 od 14 mečeva u dosadašnjem toku Prve lige Srbije, a u poslednjoj pobedi nad Dinamom iz Vranja (3:2) doprineo je trijumfu, sa dve asistencije.

SD

Komentari