KAO U STARA DOBRA VREMANA, ZVEZDA I PARTIZAN ZARATILI ZBOG IGRAČA! Kom će se carstvu pridružiti Saničanin!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KAO U STARA DOBRA VREMANA, ZVEZDA I PARTIZAN ZARATILI ZBOG IGRAČA! Kom će se carstvu pridružiti Saničanin!

Kao pred svaki prelazni rok, najtrofejniji srpski klubovi Crvena zvezda i Partizan pronađu "zajedničku metu".

Iako nema mnogo kvalitetnih fudbalera na srpskom tržištu koji su zanimljivi komšijama sa različitih strana Topčiderskog brda, finalisti kupa Srbije uspeli su da nađu fudbalera koji je po ukusu i jednima i drugima.

Reč je o standardnom prvotimcu Vojvodine Siniši Saničaninu, koji je partijama u prethodnom periodu zapao za oko Zvezdi i Partizanu. Večiti su već počeli da se "raspituju" o Saničaninu, koji ima ugovor do kraja ove sezone sa Novosađanima, što znači da bi mogao da stigne kao slobodan igrač, jer Stara dama nije postigla dogovor o nastavku saradnje.

Štoper je reprezentativac BiH i ima srpski pasoš, tako da nije stranac pošto je, pored četiri godine u Novom Sadu, jednu sezonu proveo u Mladosti iz Lučana.

Partizan će posle odlaska Svete Markovića u Olimpijakos morati da reaguje, dok je slučaj sa Zvezdom pomalo nejasan, jer ima solidan broj fudbalera na poziciji štopera (Milunović, Pankov, Degenek, Eraković), a sve je izvesniji i dolazak Dragovića na Marakanu. Međutim, u taboru srpskog šampiona znaju da od viška kvalitetnih igrača glava nikad ne boli...

SD

Komentari