KO ĆE, AKO NE KUM! DEKI I MIHA "ZARATILI" OKO KOLAROVA, kom carstvu će bivši kapiten orlova reći DA!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • KO ĆE, AKO NE KUM! DEKI I MIHA "ZARATILI" OKO KOLAROVA, kom carstvu će bivši kapiten orlova reći DA!

Aleksandar Kolarov je danas zvanično postao šampion Italije sa Interom, ali najverovatnije neće biti u timu koji će naredne sezone pokušati da odbrani titulu.

Bivšem kapitenu Srbije ističe ugovor sa "nerazurima", postoji opcija produžetka saradnje koju klub zbog njegove slabe forme verovatno neće iskoristiti, pa je tako u red za Kolarova stala i Crvena zvezda, nezvanično se čak i dogovorila sa njim.

Međutim, deluje da taj posao i dalje nije završen, pošto Kolarova i dalje traže na Apeninima, gde i dalje može da zaradi više novca nego u Srbiji.

Kako prenosi "Kalčomerkato", najviše su zagrizli Bolonja i Verona.

Kolarovu je lepo u Italiji i neće biti iznenađenje ako odluči da nastavi da živi na "čizmi", posebno ako ga zadovolji ponuda koju je spremio Siniša Mihajlović, kum Dejana Stankovića.

Prethodno je Mihajlović u Zvezdu poslao Dijega Falćinelija koji je zablistao ove sezone.

Ranije se pričalo i o interesovanju iz Turske, gde ga traži Galatasaraj, ali deluje da to nije toliko primamljivo bivšegm kapitenu Srbije koji se bliži završetku karijere. Ima 36 godina i pitanje je koliko će još dugo igrati fudbal, pa su verovatno jedine opcije Serija A ili Crvena zvezda.

"Pisalo se o mom dolasku u Zvezdu, znam. Ma, nije meni problem da se vratim u srpski fudbal, ali igrati protiv nekih klubova... ne treba meni to. Radije bih da se vratim da sednem i odgledam utakmicu. Da se razumemo, ne bih da budem shvaćen pogrešno, nisam se ja rodio u Parizu, pa da mi je sada glupo da igram ovde, nego prosto, stvarno bih voleo da lepo dođem, sednem, gledam Zvezdu i odem kući", ispričao je pre mesec dana srpski bek i poručio:

"Najverovatnije, eto, 99,9% se neću vraćati u naš fudbal, završiću karijeru u inostranstvu".

Mondo

Komentari