KO ĆE PRE DO MIJAILOVIĆA, ZVEZDA ILI ĐENOVA?! Još ako se u trku uključi i Partizan... On je budućnost srpskog fudbala, zato...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KO ĆE PRE DO MIJAILOVIĆA, ZVEZDA ILI ĐENOVA?! Još ako se u trku uključi i Partizan... On je budućnost srpskog fudbala, zato...

Jasan je plan Crvene zvezde da angazuje talentovane igrače u Srbiji, a već duže vreme u tefteru skauta se nalazi ima Ognjena Mijailovića. Vezista Mačve je prošle sezone pokazao potencijal u Super ligi.

Ipak, klub iz Šapca je hteo da zaradi prodajom u inostranstvo i javila se Đenova. Italijani su ušli u trku za crveno-belima, a igrač ima ugovor samo još do juna.

Prethodnih dana se zahuktao “dvoboj” oko potpisa Mijailovića, koji je rođen 30. januara 2003. godine i pred njim je tak dosta izazova u karijeri. Jesenas je upisao 12 utakmica u crveno-crnom dresu u Prvoj ligi Srbije.

Zvezda je odlučila da tokom priprema pruže priliku nekoliko mladih igraca da se uvere mogu li u bliskoj budućnosti na glavnu scenu. Odluka oko veziste biće poznata u narednom periodu.

Maxbetsport

Komentari