KRAJ NADE! SRBIJA MORA DA DOBIJE RONALDA I EKIPU! Portugal se provukao u Irskoj, ako ovako budu igrali i u Lisabonu Orlovi će ih odrati!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRAJ NADE! SRBIJA MORA DA DOBIJE RONALDA I EKIPU! Portugal se provukao u Irskoj, ako ovako budu igrali i u Lisabonu Orlovi će ih odrati!

Portugal nije kiksnuo pred meč sa Srbijom! Iako su skoro svi očekivali da tim Fernanda Santoša predvođen Kristijanom Ronaldo dobije Irsku i sačeka meč sa “orlovima” uz bodovnu prednost u odnosu na naš tim – to se nije desilo!

Ne samo da je na gostovanju u Irskoj Portugal odigrao nerešeno bez golova već je ostao i bez Pepea za poslednju utakmicu kvalifikacija. Iskusni štoper je izgubio živce i dobio crveni karton u 82. minutu meča.

Sada je situacija na tabeli jasna, Portugal je prvi na gol razliku, ali ima isti broj bodova kao Srbija – 17 i u Lisabonu će se u nedelju sve rešavati.

Pred više od 50.000 gledalaca u paklenoj atmosferi Aviva stadiona, Portugalci su se provukli i preuzeli od Srbije prvo mesto grupe, samo zbog bolje gol razlike (primili četiri gola manje).

Portugal je strepeo u samom finišu i kada je ostao sa desetoricom zbog isključenja Pepea (82. minutu), ali se nekako odbranio u velikom pritisku.

Tim epilogom, u nedelju će Srbija morati da pobedi Portugal u Lisabonu kako bi direktno izborila vizu za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Mediji

Komentari