LEGENDA ZVEZDE PREUZIMA HRVATSKU! Daliću odlazi posle EP, vreme je da na klupu vatrenih sedne Veliki Žuti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LEGENDA ZVEZDE PREUZIMA HRVATSKU! Daliću odlazi posle EP, vreme je da na klupu vatrenih sedne Veliki Žuti!

Robert Prosinečki je već radio u reprezentaciji Hrvatske, a sada se ponovo pojavio kao kandidat za selektora.

Hrvatska u utorak igra meč odluke na Evropskom prvenstvu, gde će morati da pobede Škotsku ukoliko žele plasman u osminu finala.

Ipak, čitava Hrvatska se već sprema da dobije novog selektora umesto Zlatka Dalića, a čini se da većina na tom mestu želi da to bude - Robert Prosinečki!

Zlatko Dalić trpi ogroman pritisak, selekcija Hrvatske ne liči na sebe i očito je da nešto u timu "iza kulisa" ne štima.

Zbog toga su mnogi u hrvatskoj javnosti bili zainteresovani da čuju želi li Robert Prosinečki da bude selektor, imajući u vidu da je bez posla, na šta je on u jednoj emisiji odgovorio jasno sa "Ko ne bi?".

To je hrvatskom "Indeksu" bio dovoljan povod da postavi pitanje svojim čitaocima "Treba li Prosinečki da postane selektor Hrvatske?" Dobijeno je preko 17.500 glasova, a zaključak je jasan.

Ravno 69% odgovorilo je sa DA, što znači da nešto više od 12.000 glasača navija da legenda Crvene zvezde postane selektor.

Sa NE je odgovorilo 31% onih koji su glasali, što je malo više od 5.000 ljudi.

Robert Prosinečki je u trenerskoj karijeri osim perioda na klupi Crvene zvezde bio i selektor nacionalnih timova poput Bosne i Hercegovine i Azerbejdžana.

Mondo

Komentari