PIKSI ZALEDIO ŠKOTE! MASAKRIRAĆEMO IH, A ONDA NEK SE SPREME I HRVATI! Legendo, hajde da ti verujemo, ali… PRVO SKOČI, PA RECI HOP!

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • PIKSI ZALEDIO ŠKOTE! MASAKRIRAĆEMO IH, A ONDA NEK SE SPREME I HRVATI! Legendo, hajde da ti verujemo, ali… PRVO SKOČI, PA RECI HOP!

Fudbaleri Srbije 12. novembra igraju protiv Škotske finale baraža plej-ofa Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

Na EP nismo bili 20 godina i ovo je odlična prilika da u Beogradu izborimo plasman na EURO, posle sjajne partije i pobede u Norveškoj.

Poznato je da pobednika duela Srbija - Škotska u grupi na EP čekaju Engleska, Hrvatska i Češka pa je tako moguć prvi fudbalski duel Hrvatske i Srbije na nekom velikom takmičenju.

Do prilike da se bore za EP, “orlovi” su došli posle sjajne pobede u Oslu od 2:1, golovima Sergeja Milinkovića Savića posle produžetka. Tu utakmicu smo odigrali kako odavno nismo...

Sada su nam preostali Škoti, a za našu legendu Dragana Stojkovića Piksija (55) dileme nema.

- Bolji smo od Škota. Dobićemo Škote u Beogradu, pa onda neka nam dođu Hrvati. Nismo bili na evropskim prvenstvima od 2000. godine, što je dugo, predugo za zemlju poput naše - rekao je za ostrvske medije Piksi i dodao da smatra da selektor Ljubiša Tumbaković radi odličan posao:

- Znam da dobro pripremiti momke za Škotsku i da poštuje protivnika, ali, da budem skroz iskren: bolji smo od Škotske i to će se videti na terenu. Ako budemo igrati kao u Oslu, masakriraćemo ih! Imamo toliko tehnički fantastičnih igrača i zaslužujemo da budemo u društvu najboljih na svetu. Protiv Norveške smo taktički odigrali na vrlo visokom nivou, trebalo je da pobedimo sa pet golova razlike! Dominirali smo protiv ekipe za koju se pričalo da će nas lako dobiti... - zaključio je Piksi.

Blic

Komentari