LEONARDO DIGAO NA NOGE GROBARE, ZNAČI LI OVO DA...?! Brazilac ne može bez Partizana, EVERTON PORUČIO: LEO ĆE SE VRATITI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LEONARDO DIGAO NA NOGE GROBARE, ZNAČI LI OVO DA...?! Brazilac ne može bez Partizana, EVERTON PORUČIO: LEO ĆE SE VRATITI!

Ni ovo leto nije moglo da prođe, a da se ne spekuliše o potencijalnom povratku Brazilca Leonarda u Partizan, a sve te priče dodatno podgreva i on sam, svojim objavama i porukama na Instagramu.

Juče se ponovo oglasio objavljivanjem snimka svog prvog gola protiv Crvene zvezde u ''večitim derbijima'', za pobedu u Humskoj od 1:0, a sve je začinio porukom:

''Pre tri godine moji drugovi i ja napravili smo prelepu priču noseći crno-beli dres. Zahvalan sam Bogu što sam proživeo ovaj trenutak sa sjajnim ljudima. Želim da poručim da vas volim i da ćete mi zauvek biti u srcu! Dupla kruna'', napisao je Leonardo.

Da sve bude još upečatljivije, potrudio se i njegov zemljak i saigrač iz Partizana Everton Luiz, koji je u jednom od komentara napisao da će se Leo vratiti u Partizan da ''završi svoju priču'', a Leonardo se sa tim složio, uz želju da njih dvojica ponovo zaigraju zajedno u Partizanu.

Možete i da zamislite kakve su posle svega bile reakcije navijača Partizana...

Leonardo danas ima 27 godina, član je Al Vahde iz Abu Dabija, sa kojom je vezan ugovorom još godinu dana.

Dakle, jasno je da je Leonardo i dalje emotivno vezan za Partizan, ali veliko je pitanje da li se već ovog leta može očekivati njegov povratak. Doduše, ako se Partizan plasira u Ligu Evrope, sve je moguće...

Sportske.net


Komentari