MARIN OPET U ZVEZDI, ŠEICI RASKIDAJU UGOVOR SA LJUBIMCEM DELIJA?! Hoće li Terzić i Stanković reagovati, Marko je u januaru fri!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • MARIN OPET U ZVEZDI, ŠEICI RASKIDAJU UGOVOR SA LJUBIMCEM DELIJA?! Hoće li Terzić i Stanković reagovati, Marko je u januaru fri!

Samo nepunih godinu dana Marko Marin proveo je u Saudijskoj Arabiji, gde brani boje Al Ahlija koji sa klupe predvodi Vladan Milojević, a kako stvari stoje, neće dočekati kraj ugovora (leto 2022. godine).

Kako čelnici kluba izjavljuju, nisu zadovoljni njegovim učinkom, pa će mu tražiti da se u januaru sporazumno rastanu.

Marina štiti ugovor na osnovu kojeg zarađuje 2.000.000 dolara po sezoni i sa finansijske strane nema razloga da napušta ekipu Vladana Milojevića, međutim...

Kako je od zimus do danas odigrao ukupno 15 utakmica za Al Ahli u svim takmičenjima (dva gola dao, dva namestio) i prema vestima iz tog dela Azije, deluje da se i njemu igra fudbal na nekoj drugoj adresi i da je avantura u Saudijskoj Arabiji bila samo vredna novca, da nikako igrački i sportski ne može da ispuni visoke kriterijume nekadašnjeg reprezentativca Nemačke.

Otud, postoji šansa da već za tri meseca Marin postane slobodan igrač, pod uslovom da se odrekne dela novca koji bi mu pripao ako bi Al Ahli samoinicijativno prekinu saradnju.

- Marko Marin ostaje s nama do januara. I pokušaćemo s njim da se dogovorimo, jer ga štiti klauzula po kojoj moramo da mu platimo 4.000.000 evra u slučaju jednostranog raskida ugovora - objasnio je Abdul Ilahj Mumina, predsednik Al Ahlija, a prenosi Mozzart Sport.

SD

Komentari