NEVALJA! PIKSI OSTAO BEZ ŠTOPERA, POSLE LAZOVIĆA, ĐURIČIĆA, AUT JE I NASTASIĆ! Sa kim će Orlovi na megdan Ronaldu i ekipi!

    foto: FSS
    Podeli
  • NEVALJA! PIKSI OSTAO BEZ ŠTOPERA, POSLE LAZOVIĆA, ĐURIČIĆA, AUT JE I NASTASIĆ! Sa kim će Orlovi na megdan Ronaldu i ekipi!

Srbiji predstoji put u Portugaliju gde igra meč sezone. Ulog je veliki - plasman na Svetsko prvenstvo.

Selektor Stojković saopštio9 je da defanzivac matija Nastasić ne putuje u Lisabon i da se već sutra vraća za Firencu.

- Ja tim za sledeću utakmicu, protiv Portugala, znam. Tu nemam nikakvih dilema. Ipak, treba sačekati i nedelju pošto se dešavaju neke stvaru. Neće biti u stroju ni Nastasić, njegov list ne može da izdrži ove napore. On se sutra vraća u Firencu. Sačekajte nedelju da vidimo zdravstveni bilten.

Prokomentarisao je i gol Luke Jovića.

- Raduje me svaki gol, igračima poput njega potrebni su golovi zbog samopouzdanja. Malo igra u Realu, pa ovo znači i njemu i nama.

Navijači su danas podbacili, tek oko 1000 ih je bilo na tribinama.

- Ne obazirem se na spoljne fakore, fokusiran sam na svoj posao i mislim da ga odgovorno radim. Bilo bi lepše da je bilo više ljudi na tribinama, a hteo bih da se zahvalim onima koji su došli da podrže reprezentaciju, rekao je selektor

Otkrio je Stojković i da će ispratiti meč Irske i Portugala.

- Da, gledaćemo večeras, šta bismo drugo radili. Biće to lepa utakmica. Nema tajni između nas i Portugala. Za Srbiju je važno da gleda samo sebe. Velika je važnost te utakmice u nedelju, daćemo sve od sebe, zaključio je selektor Dragan Stojković Piksi.


Komentari