PARTIZAN PRODAJE SUMU, STANOJE NEMA NIŠTA PROTIV! Omaleni vezista na meti klubova sa Bliskog istoka, ali i iz Evrope!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZAN PRODAJE SUMU, STANOJE NEMA NIŠTA PROTIV! Omaleni vezista na meti klubova sa Bliskog istoka, ali i iz Evrope!

Na redu je prelazni rok, a i u Humskoj, kao i u drugim klubovima, je manjak u kasi zbog pandemije korona virusa. Crno-beli su prinuđeni da prodaju nekog od najboljih igrača, a prvi na spisku je Sejduba Suma.

Nestašni vezista iz Gvineje oscilirao je od trenutaka genijalnosti do totalnog sivila, što se ne dopada ni treneru Aleksandru Stanojeviću. Partizan bi, ipak, mogao pristojno da popuni budžetod prodaje Sume, koji je stigao u leto 2017. godine iz Slovan Bratislave u transferu vrednom 1,65 miliona evra.

Suma se, nezvanično, nalazi na meti klubova sa Bliskog Istoka, ali i pojedinih evropskih zemalja i neće biti iznenađenje ukoliko napusti Beograd godinu dana pre isteka ugovora.

Ukoliko Suma bude otišao iz Partizana, crno-beli će u tom slučaju imati novca za angažovanje pojačanja, a nije tajna da je Stanojeviću neophodan kvalitetan napadač, s obiriom na to da je Žan Kristof Bajbek bio dugo povređen i nije imao prilike da opravda status velikog pojačanja.

Suma je za dve i po godine u Partizanu (sezonu proveo na pozajmici u Makabi Haigi odigrao 65 utakmica i postigao 16 golova. Postao je ljubimac navijača zbog odličnih partija i golova u duelima sa Crvenom zvezdom.

SD

Komentari