PARTIZANE, ČUVAJ SE! STANKOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE ZA CRNO-BELE! Trener crveno-belih zna kako će i sa kim će "BOJ" ZA KUP!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • PARTIZANE, ČUVAJ SE! STANKOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE ZA CRNO-BELE! Trener crveno-belih zna kako će i sa kim će "BOJ" ZA KUP!

Meč u Humskoj na programu je u sredu od 20 časova. Crvena zvezda je odbranila šampionsklu titutlu, na redu je napad na Kup i "duplu krunu" koja se na "Marakni" čeka od 2007. godine. Crveno-beli nisu mogli d adobiju teži zadatak u polufinalu, s obzirom na to da u sredu odlaze na megdan Partizanu.

Trener novog-starog prvaka Srbije Dejan Stanković je optimista uoči duela u Humskoj.

- Imali smo vremena da se odmorimo i sremimo utakmicu. Jedna lepa utakmica za mene i moje igrače. U derbi mora da uđeš kao da je poslednja utakmica, nosi iznenađenja. Znamo šta će nas čekati, ali idemo da napravimo iznenađenje Videćemo to oko sastava, imam još dve dileme - istakao je Stanković.

Strateg crveno-belih je odgovorio na pitanje čime bi Zvezda mogla da iznenadi crno-bele koji su domaćini u polufinalu kupa.

- Čime da ih iznenadimo, pa postavom, imamo danas i sutra vremena da sklopim kako ko misli. Moraš da nađeš startnih 11 stopostotno spremnih, kako menatalno tako i fizičkih. Izvešću momke koji su potpuno spremni da odigraju derbi. Nema prvih 11 i ko bude na klupi mora da bude 100 odsto spreman kao i onaj na terenu.

Nije trener Zvezde želeo da spominje imena i ko (ne)će na teren.

- Znam ko će igrati, ali da ostavimo nešto za sutra. I ko ide na klupu i ko se neće skidati. Ostavimo ipak sve za sredu - zaključio je Dejan Stanković.

SD

Komentari