PIKSI IMA PROBLEM, ORLOVI SU DEMOLIRALI SLOVENIJU ALI... Ako ovo ne reši, crno nam se piše u Kataru!

    foto: FSS
    Podeli
  • PIKSI IMA PROBLEM, ORLOVI SU DEMOLIRALI SLOVENIJU ALI... Ako ovo ne reši, crno nam se piše u Kataru!

Srbija je odigrala odlično protiv Slovenije u drugom kolu B4 grupe Lige nacija. Ostvarena je ubedljiva pobeda, sigurno da je raspoloženje u taboru “orlova” sada bolje nego što je bilo posle poraza od Norveške, na startu takmičenja.

Međutim, selektor Dragan Stojković do Svetskog prvenstva u Kataru mora da reši ogroman problem. To je i te kako vidljivo u poslednja tri meča našeg tima…

Leva strana!

U duelu s Danskom koji smo izgubili s 3:0, Danci su nam pravili dar-mar po desnoj strani napada, Pavlović nikako nije mogao da izađe na kraj s brzonogim igračima domaćeg tima. Drugi gol primili smo posle greške Filipa Kostića koji je pokrivao levu stranu, a u tom trenutku bio na poziciji beka. Pre trećeg gola je naš tim “probijen” po levoj strani, posle čega je lopta prebačena na suprotnu stranu i Eriksen je matirao Rajkovića udarcem sa oko 18 metara.

Protiv Norveške smo izgubili minimalnim rezultatom, a gol je naš tim primio posle akcije rivala po desnoj strani. Pedersen je pobegao Kostiću, usledio je odličan centaršut i Halandu nije bilo teško da pogodi mrežu. Ovaj gol možete da vidite od 2:58 snimka.

Protiv Slovenije je bilo bolje, ali izjednačujući gol Slovenija je postigla akcijom po desnoj strani. Ispao je Stefan Mitrović, a mogao je Rajković bolje da reaguje. Pogledajte, od 48. sekunde snimka.

Dakle, u poslednja tri meča Srbija je primila pet golova. Četiri su došla posle prodora rivala po našoj levoj strani odbrane. Tu “trokiramo”. Taj deo tima mora da bude mnogo čvršći.

Maxbetsport

Komentari