PIKSI MIRI DELIJE I GROBARE, AKO ORLOVI I POSLE NOVOG NE DOBIJU PODRŠKU, NAMA NEMA LEKA! Legendarni Sale Ilić pomagaće Stojkoviću!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • PIKSI MIRI DELIJE I GROBARE, AKO ORLOVI I POSLE NOVOG NE DOBIJU PODRŠKU, NAMA NEMA LEKA! Legendarni Sale Ilić pomagaće Stojkoviću!

Reprezentacija Srbije svoj put ka Svetskom prvenstv u Kataru 2022. počinje da krči za tačno 22 dana, a na klupi "orlova" tada će se prvi put naći i novi selektor - Dragan Stojković Piksi!

Legendarni jugoslovenski fudbaler je preuzeo kormilo selekcije Srbije, a jedan od njegovih pomoćnika mogao bi da bude Saša Ilić!

Ostalo je tek nešto više od tri nedelje kako će Piksi prvi put predvoditi "orlove" protiv Republike Irske. Dok još uvek čekamo zvaničnu promociju, pojavljuju se nove informacije o njegovom angažmanu, kao nedavna vest da bi Piksi mogao da napravi "čistku" među igračima reprezentacije.

Ipak, tu su i nove informacije o njegovim saradnicima u Fudbalskom savezu Srbije i stručnom štabu.Kako stvari stoje, Piksi će u FSS ponovo sarađivati sa Stevanom Dikom Stojanovićem, legendarnim golmanom Crvene zvezde, koji će biti postavljen za sportskog direktora reprezentacije.

Njih dvojica su sarađiali u Crvenoj zvezdi kada je Piksi bio predsednik kluba, a od ranije je poznato i da će novi kondicioni trener biti Japanac Kacuhito Kinoši. Sada znamo i ko bi trebalo da budu Piksijevi najbliži saradnici u stručnom štabu.

Među pomoćnicima Piksija u reprezentaciji Srbije trebalo bi da budu Bratislav Živković, Marko Perović i Saša Ilić, saznaje "Blic"!

Ovaj list navodi da legendarni fudbaler Partizana ima velike šanse da se nađe u stručnom štabu reprezentacije, čime bi dodatno dobio na značaju na početku svoje trenerske karijere.

Mondo

Uz njega bi trebalo da se nađu Živković i Perović, bivši igrači Crvene zvezde, dok bi trener golmana trebalo da bude Aleksandar Kocić, takođe bivši igrač Zvezde i nekadašnji golman reprezentacije Jugoslavije.

Reprezentacija Srbije kvalifikacije za Mundijal počinje 24. marta protiv Republike Irske, tri dana kasnije igraju protiv Portugala (oba meča u Beogradu), dok će 30. marta gostovati u Azerbejdžanu.

Komentari