RADONJIĆ JE BUDUĆNOST MARSEJA: Olimpiku ne pada na pamet da se reši Srbina, iako ima sezonu za zaborav! ŠTAVIŠE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RADONJIĆ JE BUDUĆNOST MARSEJA: Olimpiku ne pada na pamet da se reši Srbina, iako ima sezonu za zaborav! ŠTAVIŠE!

Nemanja Radonjić neće u Zvezdu ni kao pozajmljen igrač, iako su navijači crveno-belih gajili nadu da bi sjajni napad ponovo mogao da zaduži crveno-beli dres.

Predsednik Olimpika Žak-Anri Orjo stavio je do znanja svima da klub iz Marseja ozbiljno računa na mladog Srbina.

On je najavio da će se Marsej u sledećoj sezoni osloniti na mlade snage jer ne može da se finansijski nosi, pre svega sa PSŽ, ali i drugim moćnim klubovima u Francuskoj.

“ Moramo da se oslanjamo više na mlade igrače, što smo donekle već počeli sa Dujom Ćaletom-Carom, Nemanjom Radonjićem, ali i Bubakarom Kamarom i Maksimom Lopezom. Ali oni moraju da igraju još više – poručio je Orjo.

On tvrdi i da je Marsej planirao da napravi projekat koji će ekonomski biti isplatljiv.

”Tri godine radimo na tome i polako počinju da se vide rezultati. Za Marselj je važno da imamo igrače sa karakterom, spremi da se bore za klub. To će biti glavni uslov kod budućih transfera”, rekao je Orjo.

Podsetimo, Radonjić je prošlog leta ušao u Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, a onda otišao u Olimpik. Srpski reprezentativac i bivši fudbaler Crvene Zvezde se pominjao kao novo/staro pojačanje crveno-belih. Ipak, kako sada stoje stvari ta priča je daleko od ostvarenja.

Teleks.info/mediji

Komentari