SAVIĆEVIĆU KRIVO ŠTO JE ZVEZDINO DETE IZABRALO SRBIJU, A NE CRNU GORU! Genije ljut i na medije jer za to krive njega i FSCG!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVIĆEVIĆU KRIVO ŠTO JE ZVEZDINO DETE IZABRALO SRBIJU, A NE CRNU GORU! Genije ljut i na medije jer za to krive njega i FSCG!

Predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević je imao opširan razgovor sa predstavnicima crnogorskih medija. Pričao je o raznim temama, a priznao je da ga je pogodilo i jedno zvezdino dete koje je izabralo da igra za Srbiju, a ne Crnu Goru.

- Primer je mladi Andrija Radulović iz Zvezde. Dečko je otišao da igra za Srbiju, što je naravno njegov izbor. A onda ljudi mene zovu i pitaju – da li je moguće da je valjao Srbiji, a nije Crnoj Gori. Odgovaram im da ne proturaju te laži. Njega je dva puta zvao bivši selektor tima do 17 godina. Nije se odazvao, pa je prihvatio ponudu Srbije. Nama je dobrodošao svaki igrač koji želi da bude deo tima. Imamo malu bazu da bismo nekoga odbijali. Zato mi je krivo kad neki kažu da tamo valja, ovde ne valja. Sve je na dobrovoljnoj osnovi, svako ima pravo da bira, ali nema niko pravo da predstavlja kao da FSCG neke igrače neće.

Novosti/Teleks.info

Komentari