SEDLAR BIRA, ZVEZDA ILI PARTIZAN, osvojio je titulu u Poljskoj i sada je SLOBODAN FUDBALER, igra na poziciji koja je rak rana večitih rivala!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SEDLAR BIRA, ZVEZDA ILI PARTIZAN, osvojio je titulu u Poljskoj i sada je SLOBODAN FUDBALER, igra na poziciji koja je rak rana večitih rivala!

Aleksandar Sedlar, štoper Pjasta, najbolji je defanzivac poljskog šampionata, a sa svojim klubom je došao do titule šampiona. On je svojevremeno, kao igrač Metalca, bio na meti Partizana i Crvene zvezde, a sada je u razgovoru za "Novosti" najavio da će promeniti sredinu ovog leta.

Sedlar je dva puta igrao i za reprezentaciju Srbije, na mečevima protiv Kipra i Izraela.

Pjast je osvajanjem titule u Poljskoj pomogao Crvenoj zvezdi da na žrebu u kvalifikacijama za drugo kolo bude povlašćena. Poljskio klub je ujedno i najteži mogući rival crveno-belima.

- Iskreno, nisam pratio to do sedam dana pre kraja prvenstva. Drago mi je ako smo pomogli Zvezdi, ali verovatno neću ovog leta imati priliku da ponovo zaigram protiv nje - zadovoljan je Sedlar.

- Čudo, podvig kakav se retko ostvaruje i još ređe ponavlja. Ja ga bar u Pjastu ponavljati neću, jer najverovatnije odlazim posle titule - rekao je srpski fudbaler prokomentarisavši senzacionalnu titulu koju je Pjast osvojio u poljskoj Ekstraklasi.

Sedlar je u najboljim godinama, u decembru ih puni 28, a pre Metalca igrao je za Veternik i novosadski Borac.


Komentari