STANOJE SPREMA BOMBU U ODBRANI, PARTIZAN REŠEN DA SRUŠI ZVEZDU! Iliev najavio brutalne napadače! GROBARI U NEVERICI!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STANOJE SPREMA BOMBU U ODBRANI, PARTIZAN REŠEN DA SRUŠI ZVEZDU! Iliev najavio brutalne napadače! GROBARI U NEVERICI!

Partizan stvarno pravi vrlo moćan tim! Ivica Iliev je najavio dolazak dva napadača svetske klase, koji mogu da vrate titulu u Humsku, ali tu nije kraj pojačanjima. Neophodni su igrači i na drugim pozicijama, a štoper je pronađen u Seriji A!

Reč je o Lijanku Vojnoviću, brazilskom defanzivcu čiji je deda iz Srbije, a koji bi mogao bude kapitalno pojačanje u poslednjoj liniji odbrane crno-belih.

Sve je još daleko od realizacije, ali kada o tome piše Gazeta delo Sport, nešto sigurno postoji.

Momak kog je i Dragan Stojković Piksi želeo u nacionalnom timu, ali to nije uspelo zbog FIFA pravila, interesantan je Partizan. Srpski tim će pokušati da ga angažuje, pošto se čini da u Torinu više ne računaju ozbiljno na njega, iako ima još tri godine ugovora.

Snažni centralni defanzivac je želja Siniše Mihajlovića i Bolonje, u kojoj je već bio na pozajmici. Tada je za njegove usluge plaćeno miliona evra, što je novac koji Partizan nije spreman da izdvoji, a otkup nekadašnjeg mladog reprezentativca Brazila je nemoguća stvar za tim iz Beograda.

Pričalo se pre manje od godinu dana da Torino želi da ga proda, ali za 12 miliona evra!

Lijanku je jedna od opcija i lisabonski sporting, a portugalski klubovi su tradicionalno atraktivne opcije za igrače iz Brazila, koji se zbog jezika i stila života lako uklapaju u okolinu. Trenutno je dolazak u Partizan najmanje verovatan, ali crno-belima niko ne može da zabrani pokušaje.

Ukoliko bi uspeli, Lijanko bi bio jedno od najvećih pojačanja Partizana poslednjih godina!

Komentari