SVI PIKSIJEVI ORLOVI DOLAZE, NIŠTA IH NE MOŽE SPREČITI DA IGRAJU ZA SRBIJU! Duvaju neki novi vetrovi, još da uzmemo devet bodova...

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • SVI PIKSIJEVI ORLOVI DOLAZE, NIŠTA IH NE MOŽE SPREČITI DA IGRAJU ZA SRBIJU! Duvaju neki novi vetrovi, još da uzmemo devet bodova...

Dobre vesti stižu iz Fudbalskog saveza Srbije. Naime, svi reprezentativci koji su se našli na spisku novog selektora nacionalnog tima Dragana Stojkovića Piksija u mogućnosti su da dođu na pripreme za predstojeće utakmice. Reprezentativci Srbije se posle obaveza u klubovima sele u Staru Pazovu, gde će imati dva dana da se spreme za start kvalifikacija za SP u Kataru.

Već u sredu na stadionu “Rajko Mitić” gostovaće Republika Irska, a posle samo tri dana na istom mestu je rival Portugalija, predvođena Kristijanom Ronaldom.

Selektor Dragan Stojković je sa saradnicima danima spremao taktiku, koju će prezentovati igračima.

Kako najavljuje i sam Piksi videćemo novo lice “orlova” čija je forma pojedinačno u usponu.

– Svi sa spiska su potvrdili dolazak, a uspeli smo uz puno napora da dogovorimo “dozvolu” za igrače iz Francuske. Čim momci dođu u sportski centar uslediće testovi na kovid 19 i u ponedeljak onda sledi prvi zajednički trening. Situacija je takva da nema mnogo vremena, ali uslovi su slični. Nadamo se uspešnom startu – rekao je za MaxBet sport, sportski direktor Stevan Stojanović.

SD

Komentari