TAKO JE DUŠANE! VLAHOVIĆ JASAN, NE VIDIM ZAŠTO JE PORTUGAL BOLJI OD NAS! Orlovi, srce na teren to je sve što tražimo od vas!

    foto: FSS
    Podeli
  • TAKO JE DUŠANE! VLAHOVIĆ JASAN, NE VIDIM ZAŠTO JE PORTUGAL BOLJI OD NAS! Orlovi, srce na teren to je sve što tražimo od vas!

Srpski golgeter Dušan Vlahović sa dva pogotka trasirao je trijumf nad Azerbejdžanom (3:1) u Beogradu.

Vlahović je još jednom pokazao klasu, mogao je i do het-trika, ali je svakako ostavio Srbiju na čelu A kvalifikacione grupe za Mundijal.

"Dominirali smo tokom čitave utakmice, stvorili veliki broj šansi, ali smo iskoristili samo tri. Moglo je da bude više. Najbitnije je da smo uzeli tri boda i idemo na finale u Portugalu", počeo je Vlahović.

Kako je rekao, ne zadovoljava se svojim učinkom.

"Nikad nisam zadovoljan. Kada se zadovoljiš nije to to. Ne smem da se zasitim, težim ka tome da uvek izvučem maksimum. Mogao sam bolje, upišem još koji pogodak ili asistenciju, ali danas se tako završilo. Bitno je da smo svi zdravi završili utakmicu"

Vlahović se osvrnuo i na meč sa Portugalom. Ističe da veliki rival ne može da ima veće šanse od "Orlova".

"Uvek smo smo svesni svog kvaliteta, ali je stalno falilo nešto. Sada smo se svi namestili zajedno sa selektorom, imamo podjednake šanse kao i Portugalci. Ne vidim zašto imaju veće šanse od nas? Bitno je samo da odigramo najolje što umemo i da pokušamo da se direktno plasiramo na Mundijal u Kataru. To bi bio veliki uspeh za sve nas", rekao je Vlahović.

Meč Srbije i Portugala na programu je sledećeg meseca, u poslednjem kolu.

I odlučivaće o direktnom putniku za Katar, za šta će Srbiji verovatno biti potrebna pobeda.

B92.net

Komentari