TERZIĆ PROZVAO PIKSIJA: NIJE MI NORMALNO DA NI PORUKU NE POŠALJE! Zvao sam ga na ‘Marakanu‘, on 15 godina ne dolazi na stadion!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • TERZIĆ PROZVAO PIKSIJA: NIJE MI NORMALNO DA NI PORUKU NE POŠALJE! Zvao sam ga na ‘Marakanu‘, on 15 godina ne dolazi na stadion!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić još jednom se osvrnuo na odnos sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Povod je bilo Piksijevo pominjanje regularnosti suđenja u domaćem šampionatu ove sezone.

"Sada je sve regularno, a kada je Zvezda bila prva onda nije, Selektor to izgovara u trenutku kada je Partizan prvi, a Zvezda nije. Naravno da to ne prija. Time je bačena senka na četiri titule Zvezde. Ne sviđa mi se situacija u FSS. Uvek ima nekih favorita", rekao je Terzić.

Pričao je o ličnom odnosu sa selektorom Srbije.

"Imam korektan odgovor sa Stojkovićem. Prvi sam mu čestitao nakon Lisabona i rekao da je direktno on doprineo tome. Zvezda je iznad i Terzića i Džajića i Piksija, ali mi nije normalno da Zvezda niže toliko uspeha i da neko ko je bio veliki igrač kluba ne pošalje poruku i čestita. Kada neko od naših napravi dobar rezultat, meni je drago. To je indirektno dobro i za Zvezdu. Moja ljudska obaveza je bila da čestitam", dodao je Terzić.

Kako kaže, pokušao je da uspostavi kontakt.

"On je moja generacija. Zajedno smo sarađivali. Zvao sam ga da dođe na ‘Marakanu‘. On već 15 godina ne dolazi na taj stadion. Da li je imao nekih neprijatnosti, ne znam. Meni je puno srce što su svakog dana tu velike legende kluba. Ja bih voleo da Piksi reši svoj probleme i dođe", smatra Terzić.

B92.net

Komentari