(VIDEO) SAVO MILOŠEVIĆ NAŠAO ŠTOPERA U PORTUGALU, VELIKO POJAČANJE STIŽE U HUMSKU! Odlazak Toze Markovića se neće osetiti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SAVO MILOŠEVIĆ NAŠAO ŠTOPERA U PORTUGALU, VELIKO POJAČANJE STIŽE U HUMSKU! Odlazak Toze Markovića se neće osetiti!

Partizan je posle odlaska SvetozaraMarkovića u Olimpijakos ostao deficvitaran na poziciji štopera, ali su Savo Milošević i uprava kluba ekspresno reagovali i našli zamenu u Portugalu!

Kako saznajemo, u redove crno-belih stiže Nikola Maraš, half portugalskog Šaveša.

Maraš bi tako lako bi mogao da ponovo zaigra u tandemu sa nekadašnjim saigračem iz Rada Aleksandrom Lutovcem, koji je ovog leta stigao u crno-beli tabor.

Partizan koči visokaq cena, s obzirom na to da portugalski prvoligaš ne želi da pusti Maraša za obeštećenje ispod 1.000.000 evra.

Kako Parni valjak nije trenutno u mogućnosti da izdvoji tolika novčana sredstva za dovođenje pojačanja, uslediće razgovori, ne bi li čelnici Šaveša malo popustili. Nezvanično, tim iz Humske ide na to da ubedi igrača da je za njegov razvoj najbolje da sarađuje sa Miloševićem, koji obožava mlade fudbalere.

Partizan planira da Šavešu predloži saradnju i procente od dalje prodaje, ali i da čeka čak do kraja leta, kada bi cifra za otkup bivšeg kapitena Građevinara bila daleko povoljnija.

Trener Savo Milošević trenutno raspolaže sa četvoricom štopera, uz dokazane Strahinju Pavlovića i iskusnog Bojana Ostojića, za prvi tim konkurišu i pojačanja Dominik Dinga i Igor Vujačić.

Mediji

Komentari