ZVEZDA NEĆE DOBITI TITULU ZA “ZELENIM STOLOM”, KORONA NIJE DOVOLJAN RAZLOG! Šef UEFA Aleksander Čeferin objasnio kako stoje stvari!

    foto: FK Crvena Zvezda/Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA NEĆE DOBITI TITULU ZA “ZELENIM STOLOM”, KORONA NIJE DOVOLJAN RAZLOG! Šef UEFA Aleksander Čeferin objasnio kako stoje stvari!

UEFA je i službeno otkazala Evro koji je trebalo da se igra ovog leta i prebacila ga je u jun 2021., a danima se u medijima spekuliše kako postoji mogućnost da će krovna kuća evropskog fudbala prekinuti sva nacionalna prvenstva zbog pandemije koronavirusa i proglasiti prvacima one klubove koji su u trenutku prekida bili prvi.

Prvi čovek UEFA Aleksander Čeferin poručio je da je vest lažna i dodao je da ne bi bilo pošteno da klubovi koji su trenutno lideri osvoje titulu puno pre kraja prvenstva.

"Vidio sam lažne vesti o tome da je UEFA dala savet da se prvenstva sad prekinu i da se titula dodeli vodećoj ekipi.To nije istina. Cilj nam je da se lige završe i ništa slično nismo nikome preporučili", rekao je Slovenac pa je dodao:

"Ne mogu garantovati da će prvenstva biti završena do 30. juna, iako je to naša želja, ali ne bi bilo fer da poredak koji je sad bude isti i na kraju bez igre.''

Index.hr

Komentari