ZVEZDA ZAVRŠILA ŽIVKOVIĆA, ZA ČUMIĆA POSLALA PONUDU "UZMI LI OSTAVI"! Vri na Marakani, crveno-beli se opasno pojačavaju!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA ZAVRŠILA ŽIVKOVIĆA, ZA ČUMIĆA POSLALA PONUDU "UZMI LI OSTAVI"! Vri na Marakani, crveno-beli se opasno pojačavaju!

Uspešno je završen posao sa Rišairom Živkovićem, koji u ponedeljak treba da postane i zvanično igrač Crvene zvezede. To je samo “polovina” onoga što je zamišljeno u klubu iz Ljuticw Bogdana.

Žele crveno-beli da pojačaju krila, kako bi mogli da odleti u nokaut fazu Lige Evrope. Na tim pozicijama ima proverene fudbalere poput Aleksandra Kataija i El Fardua Bena, ali prodaja Željka Gavrića u Ferencvaroš i moguci rastanak sa Filipom Falkom “tera” da se ponovo pokuša angazovanje Nikole Čumića.

Poslednje dve nedelje pokušava se sklapanje posla sa Olimpijakosom. I u Istanbulu posle žreba su vučeni potezi na radnom sastanku, a predlog je pozajmica do juna sa obaveznim otkupom u iznosu od 600.000 evra, plus procenti od dalje prodaje.

Prihvatio je Čumic platu od 20.000 mesečno, a u Atinu je poslat predlog dogovora uz džentlmensku “molbu” da se klub iz Pireja konačno odluči u narednih nekoliko dana. Loptica je u njihovim dvoristu.

Uzmi ili ostavi.

Maxbetsport

Komentari