LUKA JE PRVI PIK MILANA: Milivojević zlatna koka Kristal Palasa, cena sitnica 20 miliona!

Kako prenose italijanski mediji Milan je na korak od dovođenja prvog Srbina u istoriji kluba.

    foto: Printskrin/Youtube
    Podeli
  • LUKA JE PRVI PIK MILANA: Milivojević zlatna koka Kristal Palasa, cena sitnica 20 miliona!

Naime, uprava „rosonera“ već duže vreme prati nastupe kapitena Kristal Palasa Luke Milivojevića, koji je ove sezone postigao deset golova na 32 meča u Premijer ligi, čak devet iz penala.

Momak rođen u Kragujevcu čim je kročio u Englesku svojim ponašanjem, odnosom sa saigračima, radom na treninzima, stekao je veliko poštovanje, kako uprave, tako i menadžera Kristal Palasa.

Postao je kapiten kluba u najjačoj ligi na svetu. Milivojeviću ugovor ističe na leto 2020. godine. Hodžson insistira da mu klub produži ugovor, ali ponuda Milana će ga sigurno naterati da dobro razmisli o tome.

Milivojević je u Kristal Palas došao iz Olimpijakosa za 15 miliona evra, njegova trenutna cena je 20 miliona evropskih novčanica, što sigurno nije problem za „rosonere“ koji prave ekipu koja će sledeće sezone biti konkurentna u Ligi šampiona, pod uslovom da je izbore.

Srpski internacionalac trenutno ne igra za reprezentaciju svoje države zbog sukoba sa Fudbalskim savezom Srbije, ali i selektorom „orlova“ Mladenom Krstajićem.

Luka danas proslavlja 28. rođendan i sigurno da je počastvovan interesom ekipe koja je u svojoj istoriji čak sedam puta bila prvak Evrope.

Hoće li do transfera doći ostaje nam da vidimo u danima koji slede.

Komentari