BOMBA U EX-YU! PAVIĆEVIĆI PREUZIMAJU CIBONU I BORAC IZ ČAČKA, VEĆ SU IMAJU MORNAR?! Đorđije i Mihailo namerili da promene ABA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOMBA U EX-YU! PAVIĆEVIĆI PREUZIMAJU CIBONU I BORAC IZ ČAČKA, VEĆ SU IMAJU MORNAR?! Đorđije i Mihailo namerili da promene ABA!

Dugogodišnji vlasnici Mornara Đorđije i Mihailo Pavićević, pregovaraju oko kupovine dva ABA ligaša! Istina jedan se takmiči u Drugoj ABA ligi, ali to ne umanjuje inicijativu čelnika kluba iz Bara da preuzmu ove klubove, prenose beogradske mediji.

Naime, čačanski Borac (ubedljivo prvi u ABA 2 ligi posle regularnog dela) i Cibona (šampion Evrope iz 1985. i 86. godine) mogli bi uskoro da dobiju nove vlasnike, odnosno da promene upravljačku strukturu.

Pavićevići su ozbiljno zagrizli da preuzmu Zagrepčane i Čačane, pa ukoliko bi dogovori bili postignuti, grupacija iza koje stoje Pavićevići preuzela bi vlasništvo nad čačanskim Borcem, odnosno značajan broj akcija posrnulog zagrebačkog velikana.

Obzirom da je ABA liga prekinuta, Cibosi trenutno zauzimaju deveto mesto i bore se za opstanak na Jadranu, dok Čačane samo čudo može da skine sa trona ABA 2 lige i učešća u doigravanju za plasman u elitno regionalno takmičenje.

SD

Komentari