NOVI ŠOK! PAVIĆEVIĆ DOVODI MOZLIJA U BAR! MORNAR SPREMA BRUTALAN TIM ZA ABA, mogu li Zvezda i Partizan na ovo odgovoriti?!

    foto: KK Mornar/ABA
    Podeli
  • NOVI ŠOK! PAVIĆEVIĆ DOVODI MOZLIJA U BAR! MORNAR SPREMA BRUTALAN TIM ZA ABA, mogu li Zvezda i Partizan na ovo odgovoriti?!

Đorđije Pavićević, prvi čovek Mornara, najavio je da će Barani biti najopasniji tim u slučaju nastavka ABA lige, a otkrio je i da traže pojačanje na poziciji centra, sličnog Vilu Mozliju, "petici" Partizana.

– Ako se sezona nastavi, ubeđen sam da će Mornar biti najopasniji. Imaćemo sve igrače na spisku, a nisam siguran da će u takvoj situaciji biti Partizan i Crvena zvezda, dok Budućnost verovatno hoće. Ali, da ne virimo u tuđe dvorište - rekao je Pavićević za podgoričke Vijesti.

Pulen i Vajthed su produžili ugovore, došao je Aleksandar Lazić iz Primorske, ali se tu ambicije Mornara ne završavaju.

– Očekujem da u ovih dan-dva i Derik Nidam pošalje potpisan ugovor, a Sead Šehović će ga parafirati čim bude mogao kolima da dođe do Bara. Ostaju i Uroš Luković, Milko Bjelica, Radoje Vujošević, Nemanja Vranješ, Vukota Pavić i Marko Mugoša, koji odranije imaju ugovore. Potpisali smo ugovor sa još jednim igračem iz ABA lige, ali ćemo to objaviti kada mu istekne sporazum sa sadašnjim klubom. Tražimo i jednu „četvorku“ na „peticu“, igrača sličnog Mozliju iz Partizana. Želimo da u odnosu na ovu sezonu budemo fizički mnogo jači, superiorniji, kako bismo protiv najjačih ekipa mogli da odgovorimo i snagom i znanjem. Ove sezone smo imali malo stariji tim, „mekaniji“ na spoljnjim pozicijama, što je problem u odlučujućim utakmicama - dodao je čelnik Barana.

SD

Komentari