RADONJA DOBIO ŽOCA, ZVEZDINA LEKCIJA PARTIZANU! Crno-beli sad znaju šta je evroligaška ekipa, sjajan meč je odigrao Mitrović!

    foto: KK CZ/ABA
    Podeli
  • RADONJA DOBIO ŽOCA, ZVEZDINA LEKCIJA PARTIZANU! Crno-beli sad znaju šta je evroligaška ekipa, sjajan meč je odigrao Mitrović!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 71:56 u utakmici 8. kola ABA lige.

Ni u ABA ligi više nema neporaženih ekipa i za to je zaslužna ekipa Crvene zvezde koja je bez većih problema pobedila Partizan.

Sjajan meč je odigrao Luka Mitrović, pogotovo u prvom poluvremenu kada je ubacio 12 poena bez promašaja, a utakmicu završio sa 18.

Od samog starta Zvezda je bila bolji rival na parketu. odbrana crveno-belih pravila je velike probleme izabranicima Željka Obradovića, koji nisu imali rešenje. Prve dve deonice su pripale Zvezdi, da bi početkom treće domaćin otišao na čak plus 17.

Uzvratio je Partizan dobrom serijom, smanjio na svega pet poena deficita u finišu treće deonice, ali u četvrtoj potpuni krah gostiju.

Partizan je u meč ušao kao jedina neporažena ekipa u dosadašnjem delu sezone gostuje aktuelnom šampionu u pokušaju da obori svoj rekord po broju pobeda na startu regionalne lige. Crno-beli su čak tri puta sezonu počinjali sa skorom 7:0.

Medijji

Komentari