VOLDEN I MJK UZ EKIPU, ALI... Zvezdin dvojac neće igrati u Morači?! RADONJA OPTIMISTA, ako Zvezda da maksimum vraća se u BG sa tutulom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VOLDEN I MJK UZ EKIPU, ALI... Zvezdin dvojac neće igrati u Morači?! RADONJA OPTIMISTA, ako Zvezda da maksimum vraća se u BG sa tutulom!

Crvena zvezda je posle dva prava pravcata "trilera" pobedila u Beogradu Budućnost dva puta, tako da se finalna serija ABA lige sada seli u Podgoricu.

Zvezdine pobede imaju još veći značaj jer su ostvarene bez dvojice prvotimaca, Korija Voldena i Marka Jagodića Kuridže. Njihov nastup u Podgorici je neizvestan, što dodatno komplikuje situaciju za crveno-bele, koji sada hoće da urade nešto što nisu nikada!

Tim je trenirao, odmorio se koliko može i u petak otputovao u Podgoricu. Trener Dejan Radonjić je bio kratak i sažet.

"Posle dva meča u Beogradu, serija se seli u Podgoricu. U potpunost smo svesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na sam dan utakmice ćemo doneti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti", rekao je Radonjić.

Centar Ognjen Kuzmić govori isto što i ceo tim – u Podgorici mora još bolje!

"Očekuje nas vrlo teška utakmica u subotu. Slažem se sa saigračima koji su prethodnih dana rekli da ćemo morati još bolje u Podgorici u svakom delu igre, ali i energijom i borbenošću. To znači borba za svaku loptu, za svaki skok, čvrsto i na prvom mestu timski. Budućnost je pokazala još jednom i u ovim utakmicama finala da je kvalitetan rival protiv koga morate da odigrate dobru utakmicu ako želite da dođete do rezultata", rekao je centar crveno-belih.

Utakmica se igra od 20.30. Ako bude potrebe, četvrti meč je zakazan za ponedeljak u istom terminu. Eventualna "majstorica" igrala bi se u petak u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Komentari