OBRADOVIĆ UZIMA PARTIZAN, BOMBA SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA! Žoc ima samo jedan zadatak, rušenje Zvezde i plasman u Evroligu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OBRADOVIĆ UZIMA PARTIZAN, BOMBA SAMO ŠTO NIJE EKSPLODIRALA! Žoc ima samo jedan zadatak, rušenje Zvezde i plasman u Evroligu!

Uprava srpskog kluba rešila je da učini sve kako bi u narednoj sezoni vratila ekipu u Evroligu

Crno-beli rešeni su da naredne sezone napadnu Evroligu, a želja da angažuju svoju legendu, najtrofejnijeg evropskog trenera, sve je više ostvariva.

Partizan za narednu sezonu pravi moćan tim koji će biti kadar da vrati klub u Evroligu! Rukovodstvo crno-belih polazi od angažovanja trenera, a velika želja svih zove se - Željko Obradović.

Priče o legendarnom stručnjaku i Partizanu doskoro su delovale potpuno nerealno, ali sada se situacija malo promenila. Naime, uprava srpskog kluba rešila je da učini sve kako bi u narednoj sezoni vratila ekipu u Evroligu. U skladu s tim su i najviše ambicije o pitanju trenera i igračkog kadra. Većina momaka koji su u tekućoj sezoni nosili crno-beli dres dobiće slobodu da izaberu novu sredinu.

Prioritet je izbor trenera, kako bi se po njegovom kroju pravio i tim. Potpuno je jasno da će Obradović imati daleko finansijski jače ponude od Partizanove. Međutim, nije isključeno da u ovoj fazi karijere Žoca privuče i rad u našoj zemlji, kao i projekat vraćanja Partizana na mesto uspeha.

Snimak na kojem Obradović peva "Sve za ljubav, sve za Partizan" još jedna je potvrda posebnog odnosa najboljeg evropskog trenera i kluba za koji navija. Šanse postoje. I nisu uopšte tako male...

Kurir

Komentari