TEODOSIĆ POTPISAO ZA VIRTUS NA TRI GODINE: Delije na tviteru pokazale šta misle o potezu kapitena "Orlova"!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TEODOSIĆ POTPISAO ZA VIRTUS NA TRI GODINE: Delije na tviteru pokazale šta misle o potezu kapitena "Orlova"!

Srpski plejmejker Miloš Teodosić pronašao je novi klub. On je potpisao trogodišnji ugovor sa Virtusom iz Bolonje, prenosi portal Evrohups

Tako je rešena višemesečna saga gde će kapiten "orlova" da nastavi karijeru. On je proletos napustio Los Anđeles Kliperse i vratio se u Evropu. Od tada je bez kluba i traju nagađanja gde bi mogao da nastavi karijeru. Spominjao se povratak u CSKA iz Moskve, odlazak u Makabi, Olimpijakos, a poslednjih dana se uveliko govorilo da bi mogao da obuče dres Crvene zvezde.

Danima se pričalo kako bi Teodosić mogao da dođe na Mali Kalemegdan, a bilo je samo pitanje momenta kada će da stavi potpis na ugovor. Ipak, od toga nema ništa, jer će Valjevac do 2022. da igra u klubu koji sa klupe predvodi srpski selektor Aleksandar Đorđević.

Virtus je prošle sezone osvojio FIBA Ligu šampiona, a ove će da igra u Evrokupu. To znači da Teodosić prvi put od 2007. kada se otisnuo u inostranstvo neće da igra u Evroligi ili NBA. On je tada prešao u Olimpijakos gde je igrao četiri godine. Od 2011. do 2017. je branio boje moskovskog CSKA, a potom se preselio u NBA. "Preko bare" se nije najbolje snašao, pa se vratio u Evropu.

Priča o prelasku u redove Crvene zvezde je završena, a Delije su na Tviteru potpuno poludele!





Maxbetsport/Teleks.info

Komentari