TEU OD ZVEZDE 1,2 MILIONA EVRA, MILOŠE SAD ILI NIKAD! Ima vremena za Olimpijakos, Makabi i CSKA, crveno-beli na pragu SENZACIONALNOG TRANSFERA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TEU OD ZVEZDE 1,2 MILIONA EVRA, MILOŠE SAD ILI NIKAD! Ima vremena za Olimpijakos, Makabi i CSKA, crveno-beli na pragu SENZACIONALNOG TRANSFERA!

Crvena zvezda ponudila 1,2 miliona evra Milošu Teodosiću za godinu dana. Plejmejker reprezentacije Srbije i dalje ''vaga'' evropske ponude posle povratka iz NBA lige. Odbio je Đorđevićev Virtus, a sada se kao favoriti u toj trci izdvajaju Olimpijakos, Makabi i CSKA, a polednjih dana u trku se uključio i real iz Madrida

Međutim, Zvezda ne odustaje i prema saznanjima ''Telegrafa'' iz ''izvora bliskih igraču'' Teodosić je tokom vikenda boravio ''u prostorijama Zvezde, gde je razgovarao sa Nebojšom Čovićem''.

U startu je jasno da šampion Srbije i ABA lige ne može finansijski da parira ponudama pomenutih klubova, koji Teodosiću nude od 2.5 do tri miliona evra, ali sigurno da ni Zvezdina ponuda neće biti zanemarljiva. Ono na šta crveno-beli računaju jesu i Teodosićeve emocije prema Zvezdi, kao i svojevremeno obećanje da će do kraja karijere obući crveno-beli dres.

Ekipa MIlana Tomića će biti prilično jaka ove sezone, a predsednik kluba Nebojša Čović je najavio dolazak centra i pleja. Da li je taj plej baš kapiten reprezentacije Srbije i da li će Miloš Teodosić biti najveća zvezdina "bomba" ove godine?

Novac jeste problem, Makabi nudi čitavih 3 miliona evra, Olimpijakos 2,4 miliona, navodno postoje i kontakti sa Real Madridom.

Crvena zvezda je furiozno ušla u aktuelnu letnju pijacu i u rekordnom roku praktično formirala tim za novu, evroligašku sezonu.

Nove ugovore potpisali su kapiten Branko Lazić, Filip Čović, Bili Beron, Boriša Simanić, Mohamed Faje, Stratos Perperoglu i Ognjen Dobrić, a angažovana je i četvorica novih igrača - Derik Braun, Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Džejms Gist.

Teleks.info/Sportske

Komentari